Mød Laila Elisabeth

Yoga giver mig helt klart en højere livskvalitet og større overskud både fysisk og mentalt.

Når jeg laver yoga, så forfiner jeg min opmærksomhed; om det så er i de fysiske øvelser, ved at arbejde med åndedrættet eller at sidde stille i meditation og opleve det hele.

På de travle dage hjælper yoga mig med at drosle ned og vende opmærksomheden indad . og når jeg har skal op i gear, så kan jeg lade op med øvelserne.

Det vil jeg gerne give videre blandt andet gennem de fysiske yogaøvelser, åndedrætsøvelser, afspænding og meditation min undervisning.

Mit første møde med yoga var i teenageårene, hvor jeg stille og roligt udforskede de klassiske yogastillinger, åndedrætsøvelser, afspænding og meditation derhjemme. Allerførste gang jeg fik yogaundervisning, var det de sidste 25 minutter, hvor vi lå i savasana og blev guidet gennem en yoga nidra, der gjorde indtryk. Fra da af overgav jeg mig FULDSTÆNDIGT til oplevelsen af hvile så helt og føle mig så klar i krop og sind.

Senere, med pendling til skrivebordsjob og tre små børn, var yoga mest noget jeg savnede at have tid til. Når jeg fandt en stund for mig selv til yoga, blev min egen yoga derhjemme blidere, åndedrætsøvelserne flere, eller jeg tog bare en lang yogaafspænding – jeg havde brug for at lade mere op og gøre langt mindre. Jeg er så taknemmelig for hvert øjeblik på yogamåtten og også de yogalærere, som jeg har gået hos i de år.

Det mundede ud i et skifte fra mit daværende arbejde til to år på Dansk Yoga Uddannelse i Aarhus, hvor jeg blev imprægneret i yoga og lærte at undervise. Jeg har undervist lige siden – og er vild med det.

Mit hjerte banker for at undervise, hvor det i mine øjne, gør den allerstørste forskel: nemlig alle, der døjer med stress og uro, skavanker og smerter. Det er utroligt livsbekræftende at se hvor meget forskel yogaens teknikker gør, når livet udfordrer kroppen og sindet og man længes efter at få lidt af sig selv tilbage.

Et andet hjertebarn er ayurveda, som jeg også bruger i min undervisning.

Jeg glæder mig til at undervise dig.

 

Laila Elisabeth