Jeg tilbyder følgende hold

Vælg at gå på et fast hold, hvis du har mest lyst til at lave yoga sammen med andre, gerne vil gå i et forløb over tid med plads til gradvis progression i øvelserne.

På alle mine hold er der altid god opvarming, styrkende øvelser, stræk og vi arbejder kroppen igennem. Der er fokus på åndedrættet, en afspænding, tilbud om et lettere eller sværere alternativ, plads til skavanker og den du er. 

Jeg tilrettelægger undervisningen så alle kan være med.

NB: Undervisningen foregår online via zoom, så længe de nuværende covid-19-restriktioner gælder. Er du tilmeldt et hold, vil du modtage et link til selve undervisningen et par timer før.

 

Hatha
Yoga

Fokus på en god opvarmning, de klassiske flow og asana, pranayama og afspænding.

Aftenyoga for alle: FOF Torsdage 19.00-20.30

Blid yoga

Små øvelser, der varmer blidt op og yogastillinger, der styrker, strækker og træner balance og kropsbevidsthed, samt åndedræt og afspænding.

Fælles fritid Malling: Mandage 8.30-10.00, 10.15-11.45, 12.30-14.00.

Hensyntagende yoga: FOF Torsdage 13.15-14.45

Yoga til stressramte

Blide yogaøvelser, roligt tempo og fokus på at opleve krop og åndedræt, sanser, tanker og følelser som redskab til at håndtere uro, ubehag, spændinger, smerte og stress.

Torsdage FOF 17.15.18.45

Familie-
yoga

Yoga leges og læres sammen, så man kan fortsætte hjemme. Temaer, lege, rim og remser samt små krea-projekter er udgangspunktet for at lære yoga. Efter aftale.